Råd og tips

Forfatter: Roar Halten  //  Kategori: Om siden
PussOpp.no er sakte men sikkert i ferd med å reise seg opp fra asken. De siste dagene har vi flyttet webhotell, fikset nytt design og lagt inn en del innhold.

«Hjelp til selvhjelp» er vårt motto, og her står forumet sentralt. Desverre gikk det ikke bra med overføringen av forumet til det nye webhotellet. Så her starter vi på nytt. PussOpp.no oppfordrer alle til å benytte seg av forumet. Still gjerne spørsmål. Dersom det er noe du lurer på, så er det garantert noen som vet hvordan det gjøres.

På forsiden finner du en lenke til vår «gjør det selv«-seksjon. Her har vi fulgt fagfolk i arbeide. Vi har valgt å følge fagfolk i våre «offisielle guider». Det fordi fagfolk ofte har en mer korrekt fremgangsmåte enn vi hobbysnekkere.


Vi har valgt å ha fokus på de enkleste operasjonene. Det å sette inn en ny ytterdør er enkelt om du har gjort det før, men er det en stund siden, eller om det er første gangen, så er det alltid kjekt å ha en oppskrift du kan følge.

Jeg håper du finner mye hjelp i PussOpp.no.

Tags: