Hus får juling av trailere

Forfatter: Roar Halten  //  Kategori: Nyheter

Huseiere i Storgata i Son har hjertet i halsen hver dag. I løpet av sommeren har 12 lastebiler krasjet i huset deres.

Til tross for at gata de bor i er regulert slik at kun kjøretøy mindre enn 12 meter for lov til å kjøre der, opplever familien Balstad rett som det er at trailere kjører i gata og river med seg deler av husene deres.


Vis større kart

For å dokumentere kjøringen har Øyvind Balstad begynt å ta bilder av lastebilene som presser seg inn i den trange gaten. For noen dager siden dro et vogntog på over 20 meter med seg takrennene. Sjåføren kjørte videre, men Balstad fikk stoppet bilen.

– Det kan jo hende vi får besøk av en lastebil i stua en dag, men jeg er mer bekymra for at lekende barn eller eldre mennesker skal bli påkjørt. Det er bare et spørsmål om tid før noen blir drept, sier Balstad i en kommentar til Dagbladet.no
Ordfører John A. Ødbehr i Vestby kommune er orientert om problemet, og skal nå se på en løsning for de involverte familiene.